Dagverse snijbloemen

Zoek je een kant-en-klaar boeket, wild of compact, klassiek of modern, groot of klein? Of stel je liever zelf iets samen?  Bij ons vind je steeds wat jij wenst.
Bloemen zijn zeer geschikt om weg te geven als:
Een relatiegeschenk, een opkikkertje, uiten van gevoelens (liefde, medeleven, dankbaarheid).  Maar ook om uw huis op te fleuren of om uzelf te belonen na die grote poetsbeurt……

Heb je weinig tijd en wil je een  boeket/losse bloemen reserveren, om af te halen of te laten leveren, dan kan dit via het bestelformulier of per telefoon.

Bloemenabonnementen: Ooit al van een bloemenabonnement gehoord? Een bloemenabonnement is niet alleen handig op kantoor of in de winkel, maar is ook het ideale verjaardags- of huwelijkscadeau. De gelukkige(n) kunnen met het abonnement iedere week of maand genieten van een prachtig boeket dat thuis geleverd wordt.

Kunstplanten en -bloemen

Kom zeker een kijkje nemen in onze afdeling van kunstbloemen en –planten. Je  zal versteld staan als je te horen krijgt dat deze niet echt zijn. Als de kamerplant stuk gaat omdat deze te donker of te koud staat dan raden we kunst aan. Meestal staan we er cynisch tegenover totdat we het zien, dus wait and see.

Kamerplanten

Blik in’t Groen is gespecialiseerd in kamerplanten en heeft steeds unieke exemplaren staan. Een erg groot aanbod in variatie en grootte. Voor advies kan je zeker iemand aanspreken. We bestellen nooit planten bij de groothandel maar gaan ze steeds selectief uitzoeken zodat de vorm mooi is en de kwaliteit gegarandeerd.
Veel planten dus ook veel potten. In alle stijlen, voor ieder wat wils.
TIP; uw plant komt beter tot z’n recht in een grotere pot.

Decoratie

We maken er een zoektocht van. We zijn steeds op zoek naar iets anders. Hiervoor leggen we vaak vele kilometers af voor dat ietsje meer.
De fijngevoeligheid waarmee Blik in’t Groen gedecoreerd is zorgt voor een beleving die uniek is. De winkel wordt meermaals omgetoverd tot een seizoensgebonden thema. Het geeft tips waarmee je thuis aan de slag kan gaan. Onze medewerkers en wijzelf staan steeds paraat om u wegwijs te maken in uw wens.