dagelijks verse snijbloemen

Bent u op zoek naar een kant-en-klaar boeket, wild of compact, klassiek of modern, groot of klein? Of stel je liever zelf iets samen? Hier vind je altijd wat je zoekt.
Bloemen zijn zeer geschikt om weg te geven als: relatiegeschenk, oppepper, uiting van gevoelens (liefde, medeleven, dankbaarheid). Maar ook om je huis op te fleuren of jezelf te belonen na die grote schoonmaak....

kunstplanten en -bloemen

Kom zeker eens kijken in onze afdeling kunstbloemen en planten. Je zult versteld staan ​​als je hoort dat ze niet echt zijn. Als de kamerplant stuk gaat omdat het te donker of te koud is, raden we kunst aan. Meestal zijn we er cynisch over totdat we het zien, dus wacht maar af.

kamerplanten

Blik in't Groen is gespecialiseerd in kamerplanten en heeft altijd unieke exemplaren. Een breed assortiment in soort en maat. Je kunt zeker iemand aanspreken voor advies. We bestellen nooit planten bij groothandels maar selecteren ze altijd selectief zodat de vorm mooi is en de kwaliteit gegarandeerd.
Veel planten dus ook veel potten. In alle stijlen, voor elk wat wils.
TIP; je plant oogt beter in een grotere pot.

decoratie

We maken er een zoektocht van. We zijn steeds op zoek naar iets anders. Hiervoor leggen we vaak vele kilometers af voor dat ietsje meer.
De fijngevoeligheid waarmee Blik in’t Groen gedecoreerd is zorgt voor een beleving die uniek is. De winkel wordt meermaals omgetoverd tot een seizoensgebonden thema. Het geeft tips waarmee je thuis aan de slag kan gaan. Onze medewerkers en wijzelf staan steeds paraat om u wegwijs te maken in uw wens.